Maikuu ostukorvi lisasime juurde kuus kaubaartiklit: Rakvere pihvid, Rakvere toorjuustuseguga lihapallid, Thai Choice'i kookospiima, Viru Ranna praetud räimed tomatikastmes, kilo sidrunit ning kiivit. Kokku on ostukorvis seega 51 toodet.

Sel korral tuli odavaim ostukorv Grossi toidupoest, odavuselt teisel kohal on Maxima ning väga lähedal Maximale Prisma.

Sel korral tõusis hinnavõrdluses kalliduselt kõrgemale kohale Rimi, kus ka Mammutipäeva soodustused teiste kauplustega võrreldes edumaad ei andnud. Coop, kes on varem silma paistnud kui kõige kallima ostukorvi tiitli nimel võistleja, jäi sel kuul kalliduselt kolmandaks.

Maximas olid pea eranditult Kasuliku ostukorvi kuuluvad tooted soodushinda tähistava kollase hinnasildiga, ent enamik neist ei tulnud võrdluses teiste poodidega sugugi mitte hinnaliidriks. Ehk et soodushind justkui oli, aga mitte turu kõige soodsam. Märkimisväärne tähelepanek on ka see, et uued tooted, mis said sel kuul ostukorvi lisatud, ükski Maximas soodushinnasilti ei kandnud.

Selveris on praegu aga varasemast rohkem Partnerkaardi soodustusi, ent ka nende arvestuses ei muutunud ostukorvi lõppsumma kuigi palju soodsamaks.

Kõige kallima ja odavaima ostukorvi vahe tuli sel kuul peaaegu 15 eurot.

Vaata lähemalt toodete lõikes, millised hinnad poodides praegu on (tärniga on tähistatud soodushinnad).