“See on hea võimalus hoida sidet meie kinosõpradega ja tuletada neile meelde seda tunnet, mida sai siiani vaid kinosaalis kogeda,” kommenteerib Apollo Kino Baltikumi tegevjuht Kadri Ärm, kelle sõnul igatsevad paljud kliendid Apollo Kino ehedat ja krõmpsuvat popkorni.

Apollo Kino erimenüü on tellitav Tallinna piires läbi Bolt Food rakenduse. Valitud snäkimenüüs on esindatud soolane, magus ja maitsepopkorn, nachod, maiustused ning masinajoogid.

Lisaks on võimalik Bolt Foodist tellida ka Apollo Kino ja SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi heategevusliku kampaania kinkepileteid, mille iga komplekti pealt toetad 1 euroga lähisuhte vägivalla lapsohvrite abistamist.

“Oleme saanud klientidelt tagasisidet, et tuntakse puudust füüsilistest kino kinkepiletitest, mida oleks mugav lähedastele tähtpäeva või koolilõpetamise puhul kinkida eriolukorrast hoolimata,” põhjendab Ärm kinkepiletite müüki läbi Bolt Food rakenduse.

Euroopa Julgeoleku- ja Koostööorganisatsioon on praeguses eriolukorras kutsunud üles tähelepanu pöörama koduvägivalla võimalikele ohvritele ja nende turvalisuse tagamisele, mistõttu soovib Apollo Kino sellele tundlikule teemale kriisi ajal tähelepanu pöörata,” selgitab Ärm heategevusliku kampaania tagamaid. Heategevusliku kampaania kinkepiletid kehtivad 9 kuud.

Apollo Kino snäkivaliku tellimusi saab Tallinna piires esitada tööpäevadel alates kell 16 ning nädalavahetustel alates kell 12. Viimased tellimused lähevad lukku kell 22. Menüüga tutvumiseks ja tellimuse vormistamiseks tõmba alla Bolt Foodi äpp.