Nüüd on ülejäänud 5% Clevoni aktsiate omanikel aega kuni 27. oktoobrini, et otsustada, kas soovitakse vahetada aktsiad üks-ühele Clevon Investors aktsiate vastu ning jätkata aktsionäridena.

Teine variant on neile, kes ei soovi Clevoni aktsionäridena jätkata ning soovivad selle asemel oma Clevoni aktsiad vahetada Clevoni juhatuse esimehe Arno Küti firma Konna OÜ poolt pakutava võlakohustuse vastu. Konn OÜ pakub ühe aktsia kohta 0,90 eurot, mis kuulub tasumisele tagamata ja intressita võlakohustuse alusel. Võlakohustuse lunastamine toimub hiljemalt 30. oktoobril 2026.

Plaanist börsilt lahkuda teatas Clevon tänavu märtsis. Sellele pani septembri alguses käe ette Tallinna börsi noteerimis- ja järelevalvekomisjon, kelle sõnul peab ettevõte enne täitma kaks tingimust. Esiteks pidi Clevon pakkuma investoritele väljumisvõimalust, sealhulgas võis neid olla mitu. Teiseks tuli tagada investorite võrdne ja õiglane kohtlemine.

Mainitud eelduste täitmiseks esitas Clevon aktsionäridele kaks ülalmainitud pakkumist: kas jätkata aktsionärina ja vahetada aktsiad Clevon Investors aktsiate vastu või võtta vastu võlakohustus Konn OÜ poolt.