Tallinna börsiindeks kerkis 0,56%, Vilnius 0,53%, kuid Riia langes 0,38%.

Tallinna börsi kauplemiskäibeks kujunes 1,08 miljonit eurot, millest suurema osa andsid tugeva tõusu teinud LHV Group, Enefit Green ning Coop Pank.

Tõusjaid oli Tallinna börsil 13, langejaid 10 ning eilsele sulgemistasemele jäid samuti 10 aktsiat.

Mis veel toimus?

  • EfTEN Capitali uueks tegevjuhiks sai Viljar Arakase asemel Kristjan Tamla. Arakas jätkab juhatuse esimehe ja fondijuhina. Loe pikemalt siit.

  • Iute Grupi juht Tarmo Sild selgitas, miks 6. aprillil investorite kontodele saabuma pidanud võlakirjade intressid viibinud on ning kinnitas, et kõik saavad oma intressid kätte. Loe pikemalt siit.

  • Leedu reisifirma Novaturas andis teada, et lõppenud märtsis kasutas nende teenuseid tegevusajaloo rekordhulk inimesi. Tänavu märtsis teenis Novaturas Group 13,8 miljonit eurot, mis on 27 protsenti rohkem kui 2022. aasta märtsis teenitud 10,9 miljonit eurot. Vaata siit.

  • Krüptovarad on tegemas uut tõusu ning bitcoini asemel on seekord eesotsas suuruselt teine krüptovara ethereum. Vaata siit.

Euroopa ja USA

Euroopa peamised börsid on täna liikunud plusspoolel. Stoxx 600 on kerkinud 0,59% ning Skandinaavia aktsiaid koondav OMX Nordic 40 on tõusnud 1,10%.

USA peamised indeksid näitavad erinevat pilti. Kui Dow Jones ja S&P 500 on napilt plusspoolel, siis Nasdaqi koondindeks on 0,2% miinuses.