Tallinna börsi põhinimekirja käive oli täna ligi 650 tuhat eurot. Kogu Balti börsil kõige suurema kauplemiskäibega väärtpaber oli Ignitis Grupe (781 635 eurot). Ka kõige enam tehinguid tehti Ignitis Grupega (931 tehingut). Tallinna börsil on täna oluliselt langenud Baltic Horizon Fund - 23 243-eurose käibe juures -3,03%.

Balti börsiindeksites näitas langust täna vai Riia (-0,21%) ja Vilniuse (-0,12%) börs. Tallinna börs indeks muutusi ei näidanud.

Mis veel toimus?

  • Kui Rootsi Handelsbankenit peetakse üheks turvalisemaks pangaks Euroopas, siis lühikeseks müüjad arvavad teisiti, kirjutab Bloomberg. Loe lähemalt.

  • Tesla fikseeris USA-s enam kui kahe miljoni sõiduki probleemid, sest USA liiklusohutuse regulaator tegi kindlaks, et Tesla autopiloodisüsteem ei enneta piisavalt valesti sõitmist. Loe lähemalt.

  • Leedu reisifirma Novaturas Group andis teada, et alates tänasest on ettevõttel uus tegevjuht, Kristijonas Kaikaris. Firma jättis küll täpsustamata, mis oli juhi vahetuse ajendiks. Loe lähemalt.

  • Harju Maakohus võttis 28. novembril menetlusse Tallinna Sadama poolt esitatud pankrotiavalduse MPG AgroProduction OÜ vastu. Loe lähemalt.

Netflix avalikustas sarjade ja filmide vaadatavuse andmed

Netflix avalikustas olulise osa vaatajaandmeid, märkides esimest korda seda, kui palju kordi ja tunde platvormil olevaid sarju ja filme on vaadatud.

Netflixi on aastaid kritiseeritud läbipaistmatuse pärast, mis puudutab jälgijate vaatamisi. Tegemist oli ka ühe peamise põhjusega, miks Hollywoodi kirjutajad ja nätlejad sel aastal streikisid. Numbrid on olulised ka reklaamijatele, eriti kuna Netflixi reklaamidega toetatud platvorm on tohutult populaarseks saanud.

Teisipäeval avaldatud aruanne pealkirjaga „What We Watched“ avaldas iga vähemalt 50 000 tundi vaadatud sarja või filmi vaatamisstatistika. Raportit uuendatakse iga kuue kuu tagant. Kokku koondab see statistika ligi 100 miljardit vaadatud tundi sarju ja filme.

USA ja Euroopa börs

Kirjutamise hetkel on kõik Euroopa börsi indeksid rohelises. Kõige suuremat tõusu näitavad Londoni peamine börsiindeks FTSE 100 (+0,39%) ja Stoxx 600 (+0,19%).

USA börsil on ka kõik indeksid valdavalt rohelises. Suurim tõusja on nafta (+0,96%) ja hirmuindeks VIX (+0,91%)